Top 4 paikkaa värikkäällä historialla Victorvillessä

Victorville on kaupunki, joka löytyy Victor Valleysta Kalifornian eteläosasta San Bernardinon piirikunnasta. Victorvillen vanhakaupunki on kuuluisa matkailijoiden keskuudessa. Sen suosio alkoi vuonna 1995, kun harkittiin elvytysprojektia, joka sisälsi kymmenen neliömetriä historiallisen tien 66 varrella. Myöhemmin vuonna 2007 asukkaat ja paikalliset yrittäjät harkitsivat Vanhankaupungin strategista toimintasuunnitelmaa. Tämä suunnitelma on auttanut Victorvillea saamaan entistä enemmän suosiota, mikä tekee siitä entistä mielenkiintoisemman matkailukohteen vierailijoille. Jos löydät itsesi Victorvillestä, tässä on joitain parhaita aktiviteetteja, joihin voit osallistua.
USO -yhteisökeskus 1941
Matkustajille, jotka eivät olleet osa suosittua baby boomers vuosikymmentä toisen maailmansodan aikana, lukuisat armeijan lentoasemien lähellä olevat yhteisöt ovat myöntäneet varoja eri liittohallituksilta tukemaan heidän puolestaan ​​taistelevia joukkoja. Näin Imogene Garner Hook aloitti, vaikka ajamisen tarkoituksena oli kerätä varoja paikalliselle yleispalveluvelvoitteelle Victorvilleen. Virkistysalue ja puisto osti sen myöhemmin paikallisille, jotta he voisivat käyttää sitä. USO Community Center 1941 on paikka, joka on täynnä historiaa ja kulttuuria ja joka on vierailun arvoinen, kun lähdet Victorvilleen.
Intialainen Marie Chapulin muistomerkki
Heti kun olet saapunut intialaisen Marie Chapuli -monumentin luo, heti ensimmäisestä portista lähtien sinun tulee mennä vastapäivään muistomerkin ohi ja etsiä vain portaita. Intialainen Marie Chapuli -muistomerkki löytyy portaiden vasemmalta puolelta, muurin toiselta puolelta. Se on paikka, jossa sinun tulee osoittaa kunnioituksesi ja oppia lisää paikkakunnan historiasta sekä intialaisesta Mariasta, joka on todellinen paikallinen legenda.
Victor Valleyn muistopuisto
Victor Valleyn muistopuisto on yksi Victory Valleyn ensimmäisistä hautausmaista. Sen olemassaolo alkoi vuonna 1916 ja sijaitsi senioreiden keskuksessa. Ajan myötä sen siirtäminen tuli tarpeelliseksi, koska se kasvatti aiempaa sivustoaan. Se siirrettiin vanhaan sorakuoppaan 11. ja C -kaduilla. Kaikki haudat oli siirrettävä uuteen paikkaan, josta tuli todellinen historian symboli. Paikka oli tärkeä osa Verde Ranchia ja 1850 -luvulla sitä käyttivät mormonieläimet. Jos haluatte suuren historian oppitunnin, Victor Valleyn muistopuisto on juuri täydellinen paikka vierailla Victorvilleen mennessänne.
Joan of Arch katolinen kirkko
Pyhän Joan of Archin katolinen kirkko luotiin Barstowin lähetystyöhön jo vuonna 1922. Ensimmäinen pastori aloitti virkansa täällä 1927 ja sen jälkeen 13 muuta pastoria, jotka ovat palvelleet seurakuntaa siitä lähtien. Sitä on aina arvostettu sen kauniista arkkitehtuurista, ja kävijät ottavat paljon valokuvia tällä Victorvillen sivustolla.
Victorville on hämmästyttävä vierailukohde, jossa on kaikki mielenkiintoiset muistopaikat ja muut nähtävyydet, jotka tekevät siellä vietetystä ajasta jokaisen hetken arvoisen. Muista sisällyttää nämä paikat matkasuunnitelmaasi äläkä huolehdi Victorville -lomastasi, koska Victorvillessä on paljon edullisia hotelleja!