7 Android -sovellusta, jotka helpottavat englannin oppimista aloittelijoille

Englannin oppimista on aina pidetty työvoimavaltaisena prosessina. Teknologian kasvun myötä useimpien ihmisten on helpompi tehdä niin. Voit esimerkiksi ladata joukon sovelluksia ja käyttää niitä muistin virkistämiseen tai jopa uusien asioiden oppimiseen, vaikka olisit liikkeellä. Joistakin on tullut erittäin suosittuja englannin oppijoiden keskuudessa, mukaan lukien:
Kuuntele ja puhu
Englanninkielisten sanojen tarkan ääntämisen oppiminen on olennainen osa sen hallintaa. Valitettavasti tämä ei ole asia, jonka voit lukea ymmärtääksesi. Uppoutuminen musiikin kuunteluun ja englantilaisten elokuvien katseluun on määrätty paremmaksi tapana oppia ääntäminen. Voit myös ladata tämän sovelluksen, joka tarjoaa sanat ääneen sinulle tavalla, jolla ne tulisi ymmärtää.
Busuu
Tämä on sovellus, joka antaa sinulle pääsyn verkkoyhteisöön. Lataamalla sen ja laulamalla tiliä saat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ympäri maailmaa, jotka opiskelevat myös englantia. Muutamat jäsenet ovat ammattimaisia ​​englanninkielisiä ja antavat tarvittaessa järkeviä neuvoja. Jos olet ärtynyt englannin kielen kokeista, voit myös puhua sen suorittaneiden ihmisten kanssa selvittääksesi, miten he voivat.
Puhu englanninkielisiä kuvia
Oppimisen asiantuntijat sanovat usein, että paras tapa oppia on, jos käytät useampaa kuin yhtä tapaa tehdä niin. Voit tietysti kaataa lukuisia englanninkielisiä sanoja, jos haluat, mutta tämä ei helpota kaikkien muistamista. Tämä sovellus tarjoaa kuvia, jotka voit liittää sanoihin, ja tehdä prosessista sanaston oppimisen hauskempaa.
Sujuva englanti
Sujuva englanti on suunniteltu enemmän kuin äänikirja kuin mikään muu. Se antaa oppitunteja eri sanojen oikeasta ääntämisestä ja sisältää myös sanakirjan, jota voidaan käyttää tarvittavien käännösten löytämiseen.
Kielen verbikouluttaja
Verbin taivutus on yleensä vaikein oppia millä tahansa kielellä, koska useimmilla kielillä on eri säännöt. Tämän sovelluksen avulla kenen tahansa on helppo oppia, miten tämä tehdään. Se on suunniteltu olemaan hauska ja vuorovaikutteinen, ja siksi se on luultavasti paras tapa oppia konjugaatiota.
Englanninkielisten oppaiden opas
Englanninkielisiä sanoja on oppijoiden yleensä vaikea ymmärtää, koska sanan kirjaimellinen merkitys ei useinkaan ole järkevä. Tässä sovelluksessa on luettelo joistakin suosituimmista lauseista, ja englantilainen oppija voi käydä läpi ne selvittääkseen, mitä ne kaikki tarkoittavat.
50 kieltä
Tämä on ensimmäinen sovellus englannin oppimiseen. Siinä on yhteensä 50 oppituntia, jotka kaikki tarjoavat oppitunteja siitä, miten voit puhua englantia. Sen tarkoituksena on auttaa oppijoita selviytymään tosielämän tilanteista.
Kaikki nämä sovellukset löytyvät Google Playsta. Useimmat niistä ovat ilmaisia ​​eivätkä vie paljon tilaa, joten niiden lataaminen ei maksa paljon, kokeile heitä parantamaan englantiasi jo tänään!