4 sovellusta, joita sinun tulee käyttää valmistautuessasi englannin kielitestiin

Vaikka useimmat ihmiset saattavat pitää sitä hämmentävänä, englannin oppiminen ei ole mahdotonta. Temppu asian korjaamiseksi on varmistaa, että lähestyt kaikkia kielen osa -alueita samalla vakavuudella. Esimerkiksi sinun ei pitäisi keskittyä eri sanojen ääntämiseen unohtamatta muita tärkeitä perusasioita, kuten aikamuotoja, sanastoa ja syntaksia. Tämä auttaa sinua oppimaan englantia nopeammin ja perusteellisemmin. Sanaston oppimiseen voit käyttää sovelluksia, jotka auttavat sinua. Jotkut parhaista näistä ovat:
Sanat, sanat, sanat
Tämä sovellus on yksi parhaista ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan englannin sanastoaan. Se ei ole vain hyväksi ihmisille, jotka oppivat englantia toisena tai kolmantena kielenä, mutta sitä voivat käyttää myös ne, joilla on englanti ensimmäisenä kielenä ja jotka haluavat yksinkertaisesti parantaa taitojaan siinä.
Sovellus antaa sinulle luettelon satunnaisista sanoista, ja voit sitten yrittää selvittää, mitä ne tarkoittavat. Voit selvittää sen yksinkertaisesti painamalla sovelluksen painiketta ja se antaa sinulle sanan määritelmän. Tämä harjoitus voidaan tehdä myös tietokilpailuna. Tähän sisältyy sanaluettelon antaminen ja niiden sovittaminen niiden merkitysten mukaan. Tämä on hauska ja helppo tapa oppia uusia sanoja ja muistaa jo tiedettyjen sanojen merkitykset.
Vocab -rakentaja
Yksi tämän sovelluksen tärkeimmistä myyntipisteistä on, että sillä on loistava käyttöliittymä. Peliin on rakennettu erilaisia ​​pelejä, jotka tekevät sanaston oppimisesta hauskaa. Näitä ovat sana, jossa sinulle annetaan sana, ja joukko mahdollisia määritelmiä, jotka valitset mielestäsi oikein. Siinä on laaja sanatietokanta (lähes 10000 sanaa), ja sovelluksen säännöllinen käyttö varmasti parantaa sanataitojasi.
Testaa englanninkielinen sanasto
Useimmat ihmiset, jotka oppivat englantia, joutuvat usein tekemään jonkinlaisen testin taitonsa osoittamiseksi. Jos haluat valmistautua sanaston osaan, tämä on sovellus. Se voi antaa sinulle testejä ja tietokilpailuja, jotka vastaavat kansainvälisiä tenttejä, mukaan lukien TOEFL ja IELTS. Jos esimerkiksi haluat ottaa TOEFL: n, valitse tämä vain valikkovaihtoehdosta ja käy sitten testit läpi. Se on erittäin intensiivinen sovellus, ja sen säännöllinen käyttö tavallisten oppituntien lisäksi vie sinut käyrän edellä.
Dictionary.com Flashcards
Flash -kortit ovat hyvä tapa oppia uutta sanastoa ja virkistää muistiasi sen mukaan, mitä olet oppinut. Tämä sovellus tarjoaa lauseen, ja sinun on selvitettävä sana, jolla on kyseinen lause. Jos olet järkyttynyt tai haluat tietää, oletko oikeassa, napauta flash -korttia. Tämän sovelluksen tärkein myyntivaltti on, että sillä on sanaluokkia, joita voit käyttää. Voit esimerkiksi testata sanastoa aiheen, kuten liiketoiminnan, perusteella.