5 parasta Android -sovellusta rahoituksen hyvinvointiin

Henkilökohtainen talous on aihe, joka on kriittinen vaurauden luomisen kannalta, mutta jota monet ihmiset eivät ota vakavasti. Tämä johtuu lähinnä siitä, kuinka paljon kurinalaisuutta se tarvitsee. Joidenkin ihmisten on kuitenkin vaikea seurata talouttaan, koska kaikki on monimutkaista. Onneksi apu on käsillä. Älypuhelin- ja tablet -sovellusten avulla voit poistaa henkilökohtaisen talouden käsittelyn monimutkaisuuden ja lopulta menestyä paremmin. Jotkut merkittävimmistä sovelluksista, joita voit käyttää tähän, ovat:
BillGuard
Tämä on ilmainen sovellus, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle. Se antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa saldosi ja maksusi kaikista muovirahoista, mukaan lukien pankki- ja luottokortit. Jos käy ilmi, että jollakin kortilla on epäilyttävä maksu, sovellus ilmoittaa sinulle tästä ja antaa sinulle mahdollisuuden ilmoittaa asiasta kortista vastaavalle palveluntarjoajalle. Siinä on myös tekniikka, joka ilmoittaa sinulle hallussaan olevien korttien tietomurroista. Jos sinulla on monia kortteja ja sinulla on vaikeuksia pitää välilehtiä, tämä on sovellus, jonka voit hankkia.
Tarkistaa
Check on ilmainen sovellus, jonka avulla voit käyttää kaikkia laskuja, luottokortteja ja pankkitilejä yhdellä näytöllä. Se antaa sinulle tietoja, kuten tiettyjen laskujen erääntymisajankohdan, mikä auttaa sinua viivyttämään maksuja unohtamisen vuoksi. Koska sen avulla voit pitää kaikki taloudelliset tietosi yhdessä paikassa, voit käyttää sitä myös pääportaalina kulujen seurantaan.
Mint.com
Tämä on Mint Personal Financein kehittämä sovellus. Sen avulla voidaan seurata kaikkia menojaan, ja sitä voidaan käyttää myös budjetointiin. Se on palkittu sovellus, koska se antaa myös mahdollisuuden selvittää, mihin voit tallentaa.
Henkilökohtainen pääoma
Temppu tehokkaaseen henkilökohtaiseen rahoitukseen on subjektiivinen näkemys tuloistasi ja menoista. Personal Capital auttaa sinua tässä tarjoamalla kaavioita ja kaavioita elämäsi kaikista taloudellisista näkökohdista, mukaan lukien tulosi, menot ja jopa investoinnit. Tällä tavalla voit seurata kaikkea ja selvittää helposti, mihin menetät rahaa.
Taskukustannukset
Tämä sovellus tarjoaa sinulle lukuisia tapoja pitää silmällä taloutta, ja tästä syystä sovellus, jota voivat käyttää käytännössä kaikki. Voit esimerkiksi hallita ja hallinnoida kaikkia pankkitilejäsi sovelluksessa. Voit myös valita, miten niitä tarkastellaan, esimerkiksi ottamalla kuukausittaiset, päivittäiset, viikoittaiset ja vuosittaiset näkymät menoista ja tuloista. Voit myös asettaa muistutuksia laskujen eräpäivästä.
Näiden sovellusten käyttäminen tekee taloudellisesta elämästäsi järkevämpää, mutta myös helpompaa hallita. Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, minne menetät rahaa, voit käyttää jotakin edellä mainituista. Vaikka olisit tyytyväinen henkilökohtaiseen talouteesi, yllä olevien sovellusten käyttäminen säännöllisesti voi paljastaa melkoisia yllätyksiä rahoituksestasi.