5 erinomaista valokuvaussovellusta Android -laitteille

Nykyään jokainen matkapuhelin on varustettu kameralla, ja tämä on aina erittäin kätevä asia. Ottaako henkilö selfieitä, valokuvia ystävistään tai luonnonmaisemista, nämä kuvat säilyttävät aina hetken tunteen ja jännityksen digitaalisessa muodossa. Näitä kuvia voidaan myös kaunistaa ja parantaa käyttämällä erilaisia ​​valokuvaussovelluksia, jotka on erityisesti suunniteltu Android -laitteille. Tässä on joitain parhaista ja viihdyttävimmistä Google Playn valokuvaussovelluksista näinä päivinä.
1. Retrica. Yksi Android Marketin suosituimmista valokuvaussovelluksista, Retrica antaa käyttäjille pohjimmiltaan mahdollisuuden ottaa vintage-tyylisiä kuvia itsestään tai muista. Tässä sovelluksessa on myös yli 80 suodatinta, jotka antavat kuvaan ainutlaatuisen tunnelman ja tunnelman. Retricalla on myös muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten vinjetti, itselaukaisin, sumennus ja niin edelleen. Tämä sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, mutta voidakseen hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia ja etuja käyttäjien on päivitettävä Pro -versioon.
2. PicsArt -valokuvastudio. Tämä sovellus on erinomainen niille, jotka ovat tottuneet kuvankäsittelyyn. PicsArt -valokuvastudion avulla käyttäjät voivat periaatteessa muokata erilaisia ​​kuvia, lisätä tehosteita, muuttaa niiden kokoa tai jopa piirtää jotain. Valokuvan muokkaamisen jälkeen se voidaan jakaa eri sosiaalisiin verkostoihin vain pari painiketta painamalla. Yksi tämän editointisovelluksen tärkeimmistä eduista on yksinkertainen ja erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joten jopa ne, joilla ei ole valokuvauskokemusta, voivat helposti luoda upeita kuvia.
3. YouCam Perfect Selfie Cam. Toinen erinomainen muokkaussovellus, YouCam Perfect Selfie Cam, antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata selfieitään vaivattomasti tai ilman mitään vaivaa ja muuttaa ne huippulaatuisiksi kuviksi muutamassa sekunnissa. Tämä sovellus voi esimerkiksi tehdä kuvasta kirkkaamman ja säteilevämmän, se voi tehdä pieniä korjauksia silmiin tai muihin kasvojen alueisiin, se voi valkaista ihon ja tehdä siitä houkuttelevamman ja nuoremman, se voi poistaa kasvojen epätäydellisyydet ja jopa lisää poskipunat ja muut meikkitehosteet. Periaatteessa niiden, jotka ottavat selfieitä säännöllisesti, on hankittava tämä sovellus hinnalla millä hyvänsä.
4. Insta Mirror. Toisaalta muut ihmiset haluavat luoda hienoja peilimaisia ​​valokuvia ja jakaa ne eri sosiaalisissa verkostoissa, ja Insta Mirror on täydellinen sovellus työhön. Tämä sovellus voi helposti luoda peilikuvan olemassa olevista tai kameralla otetuista kuvista, se voi luoda kollaasin kuvista ja säätää reunojen leveyttä ja väriä, siinä on 13 erilaista peilityyliä, se voi lisätä tekstiin kuvia ja tehdä säätöjä, kuten tekstin väri, koko tai sijainti ja se voi myös lisätä lukuisia visuaalisia tehosteita kuviin. Vielä enemmän Insta Mirror voi myös käyttää kuvissa 30 erilaista kehystä, jotta ne olisivat todella ainutlaatuisia.
5. Candy Camera Selfie Selfiet. Vielä yksi erinomainen sovellus selfien muokkaamiseen, Candy Camera Selfie Selfies on erittäin suosittu ja arvostettu Google Playssa yksinkertaisesti siksi, että sitä on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa upeita tuloksia. Se voi esimerkiksi säätää kuvien kirkkautta ja kontrastia, valkaista ihoa ja lisätä sarjaan mielenkiintoisia tehosteita kuviin, jotta ne näyttävät elävämmiltä ja houkuttelevammilta.