5 hämmästyttävää Android -sovellusta, jotka auttavat sinua käsittelemään yleisiä terveysongelmia

Huono terveys on ikävää ja vaikka kaikki haluavat olla terveitä 100% ajasta, sitä ei koskaan tapahdu. Voit estää tiettyjä asioita tapahtumasta, ja keskustelemme muutamista sovelluksista, joista saatat olla hyötyä. Ne eivät kata kaikkia terveyteen liittyviä aiheita planeetalla, mutta keskittyvät muutamaan yleiseen aiheeseen.

Päänsärkypäiväkirja Lite

Miksi jotkut ihmiset kärsivät jatkuvista päänsärkyistä, kun taas toiset eivät näytä saavan niitä ollenkaan? Migreeni ja muut vähemmän tuskalliset päänsäryt voivat johtua useista eri asioista, mutta jos et aktiivisesti yritä selvittää, mikä niitä aiheuttaa, ne tapahtuvat ikuisesti. Päänsärkypäiväkirjan avulla voit tallentaa tiettyjä päänsärkyihisi liittyviä asioita ja voit käyttää tietoja estääksesi niiden tapahtumisen tai hidastamaan niiden esiintymistiheyttä.

Itsetuhoisen ahdistuksen hallinta

Jokainen, joka kärsii ahdistuksesta, tietää heti, kun pääsi alkaa pyöriä, on erittäin helppoa menettää kaiken hallinto. Avain parantaa elämääsi mahdollisimman nopeasti on oppia hallitsemaan ajatuksiasi. Jos pystyt pitämään ajatuksesi peitettynä, mielesi ei alkaisi kääntyä käsistä, joten lataa tämä sovellus ja löydät monia tapoja, joilla se auttaa sinua saavuttamaan tehtävänsä pysyä huipulla ahdistuneita ajatuksia, jotka ilmaantuvat jatkuvasti ilman syytä.

Masennus CBT

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on yksi maailman parhaista tavoista käsitellä masennusta, eikä siihen liity paljon lääkkeitä, joilla on haitallisia sivuvaikutuksia. Sovelluksen sisällä opit paljon pieniä temppuja, joiden avulla voit auttaa sinua matkallasi, ja toivottavasti voit tulla toiselta puolelta vahingoittumattomana. Löydät sovelluksesta ominaisuuksia, joiden avulla voit seurata erilaisia ​​asioita ja ilmoittaa, paraneeko vai huonontuuko ajan myötä.

HealthWise

HealthWise opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kaikista seksin aiheuttamista komplikaatioista. Sen tarkoituksena on auttaa lisäämään tietoisuutta, jotta nuoret eivät joudu ilkeisiin infektioihin tai odottamattomiin raskauksiin, jotka voivat joskus olla jopa pahempia. Se antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja kaikista sukupuoliteitse tarttuvista infektioista ja pelottaa sinua käyttämään kondomia. Lisäksi siinä on paljon raskaana oleviin naisiin liittyviä asioita.

Denta Care

Jos haluat välttää juurikanavaleikkausta tai muita ikäviä hammashoitoja, sinun on aloitettava hampaistasi huolehtiminen hieman enemmän. Onneksi useimmat ihmiset harjaavat hampaitaan muutaman kerran päivässä ja käyttävät hammaslankaa säännöllisesti, mutta on niitä, jotka eivät tee sitä, ja he ovat niitä, jotka päätyvät vaikeuksiin jossain linjassa. Denta care on loistava sovellus, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hampaiden hoidosta oikein, ja kannattaa tarkistaa se varmistaaksesi, että teet kaiken oikein.